Відповідь Ізраїлю на атаку ХАМАС: Внаслідок бомбардувань вже загинуло понад 160 палестинців

Ізраїль продовжує завдавати удари по Сектору Гази у відповідь на масовану атаку ХАМАС. Кількість убитих палестинців щонайменше 160, інформують Патріоти України.

"Медичні джерела в Газі повідомили, що щонайменше 160 палестинців були вбиті в результаті атак Ізраїлю. Кількість поранених перевищила 1000 осіб", - пише Al Jazeera.

Також агентство зазначає, що внаслідок атаки Ізраїлю постраждала машина швидкої допомоги в Хан-Юнісі, що на півдні Сектора Газа, в результаті чого кілька палестинців отримали поранення. "Кореспондент палестинського інформаційного агентства повідомив, що ізраїльський літак випустив ракету прямо по машині швидкої допомоги, яка стояла перед лікарнею, що призвело до кількох постраждалих", - пише Al Jazeera.

Деякі з постраждалих, у тому числі фельдшер, перебували у важкому стані. Атака відбулася після того, як бойовики ХАМАС випустили по території Ізраїлю залп ракет.

Кореспондентка AJ в Газі Юмна Ель-Саєд повідомляє, що інтенсивність повітряного бомбардування з боку Ізраїлю зростає. "Ми спостерігаємо все більше обстрілів житлових будинків. За даними місцевих джерел і очевидців, внаслідок обстрілів є багато постраждалих. Враховуючи, що Газа перебуває під ізраїльською блокадою протягом останніх 17 років, людям нікуди подітися. Вони не мають можливості втекти у такі часи ескалації. У них немає притулків, куди можна було б переїхати… ось такою складною виглядає ситуація в Газі", – сказала Ель-Саєд.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...