Відповідь Х**лу не забаралась - Володарка морів помочилась на удаване "велічіє": Міністр оборони UK заявив, що флоту Її Величності "не завадять" ходити біля берегів Криму

Хай пірати Путіна спробують вчинити такий самий розбій над потужним есмінцем ВМС Великобританії, як над двома маломірними катерами ВМСУ з буксиром у Керченській протоці. Кремлівські понтовики лише в пропаганді готові до Третьої світової

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес заявив, що флоту країни "не завадять" ходити біля берегів анексованого Росією Криму. Він підкреслив, що королівський флот завжди буде дотримуватися міжнародного морського права. Про це глава Міноборони королівства заявив в інтерв'ю The Times, передають Патріоти України.

"Королівський флот завжди буде дотримуватися міжнародного морського права і йому не буде надано перешкод у мирному переході", - підкреслив міністр.

Глава МЗС Британії Домінік Рааб звернув увагу, що опис Росією інциденту у зв'язку з проходом корабля ВМС Британії біля берегів Криму "передбачувано неправильний".

"Корабель ВМС Великобританії здійснював мирний прохід через територіальні води України. Ми робили це відповідно до міжнародного права", - заявив він. Своєю чергою Уоллес зазначив, що Британія не здивована і спостерігає таку ситуацію регулярно.

"Дезінформація - це те, що приходить і йде з Росією. Це те, що ми спостерігаємо регулярно. Ми не здивовані цим, ми готові до цього", - запевнив він.

Нагадаємо, замміністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков заявив, що Росія готова дипломатичними і військовими методами відстоювати непорушність свого кордону. Таким чином він відповів на питання, що РФ робитиме для запобігання повторення ситуації з британським есмінцем у Чорному морі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...