Відповідь на ядерний шантаж "кремлівських старців": США провели навчання на випадок початку Росією останньої війни

Ставка Путіна і його радників на відновлення СРСР через "триумф волі" у стилістиці Гітлера 1933-39 років не виправдав сподівань. Захід в особі США прорахував всі можливі наслідки, і не готовий капітулювати перед шаленою "моською"

У США пройшли навчання, за сценарієм яких РФ завдає ядерний удар по Європі. Про це 21 лютого на брифінгу повідомив представник Пентагону, зазначають Патріоти України.

У Пентагоні розповіли, що, за сценарієм навчань, які пройшли в Небрасці, Росія використовує ядерну зброю малої потужності проти об’єкта на території Північноатлантичного альянсу. Як зазначив представник Пентагону, після атаки в США відбулася б розмова з міністром оборони, а потім з президентом для вирішення того, якою буде відповідь Росії.

Представник Міноборони США зазначив, що Сполучені Штати розташують у Європі балістичні і крилаті ракети такого радіусу дії, який дозволяє ДРСМД (Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності).

У той же час видання Defense One з посиланням на представника Пентагону повідомило, що у відповідь на ядерний удар з боку РФ, США також використовували б ядерну зброю.

Нагадаємо, в січні генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що цього року Альянс відреагує на факт розміщення Росією ракет 9М729 цілим комплексом заходів, які будуть носити оборонну спрямованість.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...