Відповідає за військову цензуру: У Москві спалахнув автомобіль топ-чиновника Міноборони РФ (фото)

У Москві зайнявся автомобіль одного з топ-чиновників міністерства оборони Росії. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Йдеться про Євгена Секретарьова, який працює у 8-му управлінні Генерального штабу російської армії. Це управління відповідає за військову цензуру. Автомобіль BMW X6 стояв у дворі будинку на Леніградському шосе - внаслідок пожежі в нього повністю вигорів багажник, а за кілька метрів від машини вигоріла трава.

Наразі тривають слідчі дії. За попередніми даними , недалеко від машини бачили підозрілу дівчину, проте поки невідомо, як вона може бути пов'язана з пожежею. Слідство не виключає можливості підпалу, але відповідальності поки що не взяв на себе ніхто.


У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...