Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України.

ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за будівництво, реконструкцію й капітальний ремонт об'єктів відомства і військову іпотеку, а також за питання управління майном та розквартуванням військ, житлове та медичне забезпечення збройних сил Росії.

Іванов обіймав посаду з травня 2016 року. У 1999-2012 роках працював у паливно-енергетичному комплексі країни. 2012 року був заступником голови Уряду Московської області. У 2013–2016 – генеральним директором АТ Оборонбуд.

Повідомляється, що Путіну вже доповіли про затримання Іванова. Затриманому загрожує до 15 років позбавлння волі.

Не треба зупинятись: США ініціювали новий пакет допомоги Україні у $50 млрд, - Bloomberg

субота, 4 травень 2024, 8:05

Сполучені Штати Америки ведуть переговори з країнами G7 про те, щоб надати Україні допомогу в розмірі 50 мільярдів доларів, Bloomberg. Значна частина грошей буде виділена за рахунок надприбутків від заморожених російських активів, більшість яких переб...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...