"Відповіді на ваші запитання": Пісторіус оцінив ймовірність відправки німецьких військових в Україну

Німеччина не планує відправляти свої війська на територію України. Такої думки дотримується міністр оборони ФРН Борис Пісторіус. Відповідне питання представник німецького уряду прокоментував під час урядових слухань у Бундестазі. Про це пише Deutsche Welle.

Депутат правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" Рюдігер Лукассен запитав, чи знає уряд ФРН про дебати з цього приводу в Європейському Союзі та Франції, і чи розглядає Берлін можливість відправки німецьких військових в Україну.

"Відповіді на ваші запитання – ні та ні", – сказав Пісторіус. Під час заходу він заявив, що Німеччині необхідно приділяти більше уваги розвитку своєї армії через російську загрозу. "Ми повинні бути готові до війни до 2029 року. Ми повинні забезпечити стримування, щоб запобігти найгіршому", – вважає очільник МО країни.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...