Відповість за все: Вбивцю українського баскетболіста в Німеччині затримано

МЗС України взяло на особливий контроль розслідування вбивства українського баскетболіста в Німеччині. Про це повідомив речник українського МЗС Олег Ніколенко, передають Патріоти України.

"Генеральне консульство в Дюссельдорфі вже провело переговори із главою поліції міста Ессен. Консули наголосили на необхідності якнайшвидшого проведення розслідування та притягнення злочинця до відповідальності. За наявною інформацією, поліція вже затримала нападника. Тривають слідчі дії.

Консульська установа також контролює лікування іншого постраждалого українця. Йому надається необхідна медична допомога в лікарні Ессена. Стан нашого громадянина стабільний, загроз його життю немає", - повідомив речник МЗС.

Поки Сенат США затримував допомогу: Словенія таємно передавала Україні зброю (фото)

четвер, 13 червень 2024, 19:53

Під час зимового наступу Росії, коли Сенат США затримував та відкладав допомогу, Словенія відправила в Україну 26 бойових броньованих машин (ББМ), три БМП та партію безпілотників. Про це пише словенське видання 24ur, передають Патріоти України. Зазнача...

Для стресостійких людей від 18 до 40: Українська розвідка розпочала першу кампанію з рекрутингу для цивільних

четвер, 13 червень 2024, 19:27

У четвер, 13 червня, в Україні стартувала кампанія рекрутингу до складу підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони "Став плюс". Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Суспільне"....