"Відпрацювали головні тези ОПУ": "Квартал 95" назвав "карнавалом" протест на підтримку Стерненка (відео)

"Студія Квартал-95", засновником якої є президент Володимир Зеленський, спробувала висміяти акцію протесту під Офісом президента, коли громадськість виходила на підтримку ув'язненого активіста Сергія Стерненка, повідомляють Патріоти України.

Учасники кварталу танцювали на сцені на фоні розмальованої стіни ОП, де написано: "Волю Стерненку", "Аваков чорт", "Лох". "А в это время в центре мирный шел карнавал. Один Ван Гог Офис разрисовал. Другой Ван Гог работал над дизайном дверей. Всегда найдут работу для креативных людей", - співав Євген Кошовий і компанія.

На це відреагували користувачі Facebook. "Нагадаю, кілька днів тому Зеленський записав відео про те, як Україна встоїть під навалою Росії, бо у нас тут активісти і волонтери і чомусь зовсім не згадав про 95 квартал. Як гадаєте, чому?", - прокоментувала журналістка, авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

"Коли уявляєш себе Charlie Hebdo, але насправді ти "Аншлаг-аншлаг". Але такі тупі, що навіть не розуміють цього" - журналіст Сергій Грішин.

"Уся та сама х*рня як і з шутеєчками про беркут і ебонітові палочки, одним словом масляков головного мозку", "Яке ж це совкове дно", "Блазні", - коментують користувачі Facebook.

"95 квартал в одному з останніх випусків висміяв перехід сфери обслуговування на українську. Причому в своїх "кращих традиціях" - дико вульгарною сценкою борделю, який на вимогу клієнта перейшов на українську. Зеленський пішов ганьбитись у політику, а його компанія низькопробних квазі-коміків і не думає мінятись (бо для чого ж? вони такі, а схема робоча, працює скільки років), тупо продовжують висміювати важливі для державності процеси й цінності", - також написав офіцер резерву ЗСУ Роман Кулик.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...