Відпрацювали "ювелірно": У мережу потрапило відео знищення снайперами ворожої ДРГ на Сумщині

На кордоні з Росією у Сумській області захисники України знешкодили ворожу диверсійно-розвідувальну групу. Зокрема, снайпери ліквідували принаймні двох окупантів, передають Патріоти України.

Про це раніше повідомляв Генеральний штаб ЗСУ. Нині в мережі з’явилося відео такого моменту знищення ворога. Кадри було знято одним зі снайперів із використанням тепловізора. На них помітно, як двоє озброєних загарбників, ховаючись за деревами, просуваються вперед.

В один момент один із учасників ДРГ падає від влучання кулі. Інший повернувся до нього, ймовірно, щоб зрозуміти, живий той чи мертвий, але потім від пострілу теж "приліг" у траву разом із товаришем. У мережі ці кадри супроводили композицією з іронічними словами "Гойда, ор*и".

"Снайперське знищення російської диверсійно-розвідувальної групи, яка намагалася виконувати свої завдання, перетнувши кордон у Сумській області", – йдеться у пості.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...