Відпрацювали влучно: Українські десантники підбили сучасну російську БМД-4 у Курській області (відео)

Підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ в одному з населених пунктів Курської області підбили сучасну російську бойову машину десанту БМД-4, передають Патріоти України.

"Противник нахабно заскочив на бойовій машині з десантом в село, знаючи, що його контролюють українські сили. Росіяни вели стрільбу по житловій забудові з місця зупинки, а українські розрахунки артилеристів й FPV-дронів в мить зупинили ворожу техніку й унеможливили її подальше використання", - розповіли військові.

Вогонь артилерії при перших обстрілах пошкодив бойову машину росіян. В цей же час один з українських FPV-дронів намагався завдати удару по ворожій броні, але спрацював РЕБ.

Другий і третій політ видалися успішними. Ворожа БМД-4 була виведена з ладу, а поранений російський десант розбігся по руїнах, де їх уже чекали українські воїни.

Бої у Курській області

Вже понад місяць триває наступальна операція ЗСУ в Курській області. Українські військові успішно просуваються вперед, взявши під контроль понад сотню населених пунктів, включаючи місто Суджа.

Задіяли більше танків і БМП: Окупанти поспішно атакують позиції ЗСУ під Харковом

середа, 18 вересень 2024, 9:58

Російське командування кидає у бої на Харківському напрямку все більшу кількість бронемашин різних типів. Метою ЗС РФ може бути намагання відбити території, які вони втратили завдяки діям 3-ї окремої штурмової бригади (3-тя ОШБр). Крім того, росіяни по...

Така вибухова хвиля? У Тверській області РФ, де палає склад боєприпасів, зафіксували майже 20 землетрусів

середа, 18 вересень 2024, 9:55

У Тверській області Росії після того, як безпілотник влучив у склад боєприпасів, зафіксували 18 землетрусів. Про це повідомляє VolcanoDiscovery, передають Патріоти України. Серія землетрусів розпочалася вже о близько 4-й годині за місцевим часом у ніч ...