Відпрацював на відмінно! Український зенітник за два дні знищив чотири крилаті ракети із ПЗРК "Ігла"

Український зенітник за два дні знищив чотири крилаті ракети із переносного зенітного ракетного комплексу "Ігла". Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь". Зазначається, що збиття було 10-11 жовтня - за два дні масованого ракетного обстрілу України, передають Патріоти України.

"Ярослав знищив чотири крилаті ракети окупантів влучними пострілами із ПЗРК "Ігла". Він – воїн зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика повітряного командування "Південь".

В командуванні цитують цього українського воїна: "Під час пуску завжди є хвилювання та головне – результат, адже незбита крилата ракета може накоїти біди. Почуття відповідальності допомагає впоратися з тривогою та впевнено, з холодним розумом провести запуск ракети. Вийшов, спіймав ціль, супроводив, натиснув спуск — ракета вийшла".

Зенітник розповідає, як швидко перезаряджає ПЗРК, від’єднає пусковий механізм тощо, щоб швидко працювати по цілях. В службі зв’язків з громадськістю повідомляють, що за таку влучність та професіоналізм Ярослав буде достойно заохочений військовим керівництвом.

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...