Відпрацював ще кілька срібників: Шуфрич підтримав "танковий наступ" Залужного на Москву (відео)

Шуфрич поддержал "танковое наступление" Залужного на Москву: "Есть смелость - делай"

Депутат Верховної Ради з фракції "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич вважає, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повинен реалізувати своє бажання проїхатися по Красній площі в Москві, якщо вважає за можливе такий варіант розвитку подій. Про це парламентарій заявив з трибуни ВР, передають Патріоти України.

За словами представника "ОПЗЖ", в підпорядкуванні у головнокомандувача ЗСУ знаходиться не один танк, тому він "може сісти і поїхати на Красну площу". "Якщо є сміливість, то роби, якщо немає, то мовчи", - сказав Шуфрич.

Депутат згадав колишнього міністра оборони України Валерія Гелетея, який нібито "кричав про парад у Севастополі". "Але закінчилося це Іловайськом", - додав політик. Шуфрич висловив співчуття у зв'язку з відставкою Руслана Хомчака з посади головнокомандувача ЗСУ, назвавши його "компетентним начальником", і зажадав від командування армією "думати про життя солдатів, так як за кожне слово платять вони".

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...