Відпрацьовує зарплату в "Газпромі": Ексканцлер ФРН закликав зняти санкції з держави-агресора і запевняє, що Крим ніколи не повернеться в Україну

Путін-"Кримський" всіма засобами намагається пропихнути "нову Ялтинську угоду" щодо поділу Європи на сфери впливу, поки живий і його потопаюча недонадімперія Зла не повторила долю Імперії Зла, "Величия" якої Москва ніяк не досягне "вставанием с колен"

Колишній канцлер ФРН Герхард Шредер заявив, що жоден російський президент нібито ніколи не поверне Україні анексований Москвою Крим. Про це він сказав в інтерв'ю німецькому тижневику Der Spiegel, зазначають Патріоти України.

Ексканцлер ФРН заявив, що не вважає санкції правильною реакцією на порушення міжнародного права. "Їх я вважаю безглуздими, оскільки не бачу, чого можна домогтися з їхньою допомогою", - підкреслив Шредер.

На його думку, "жоден президент Росії вже не поверне Крим". Політик також все-таки визнав самі дії Москви порушенням міжнародного права. Шредер уточнив, що ця констатація не дає відповіді на питання, які причини стояли за діями Москви.

"Припустимо, що Україна дійсно вступила б в НАТО, як того хотіли американці. Тоді б Севастополь, один з найважливіших військових портів Росії, виявився б на території західного альянсу", - сказав він.

Зазначимо, що дане інтерв'ю стало першою великою публікацією з критикою дій Російської Федерації і Кремля зокрема. Шредер в даний час займає пост голови ради директорів НК "Роснефть" і голови ради директорів компанії Nord Stream 2, що належить "Газпрому".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...