Відправляйте листи голубами: Microsoft відключив російський поштовий сервіс Mail.ru від своїх серверів

Проблеми з поштовим сервісом у Росії розпочалися ще кілька днів тому. Багато користувачів повідомляли про неможливість прикріпити файл до листа. Про те, що проблема полягала у рішенні Microsoft відключити Mail.ru від своїх серверів, повідомив представник компанії VK, якій належить сервіс доставки листів, передають Патріоти України.

"Наш сервіс зіткнувся з технічними складнощами, і ми працюємо над новим рішенням разом з компанією МойОфіс", - повідомили в VK.

Очікується, що Mail.ru найближчим часом отримає автономний модуль редагування, що дозволить відкривати і навіть змінювати певні файли без завантаження прямо в браузері. Терміни виконання цього проекту поки що не озвучуються.

На початку березня великий розробник програмного забезпечення Microsoft призупинив продаж та надання послуг у Росії. Про це розповів президент компанії Бред Сміт. «Ми налякані, обурені та засмучені фото та новинами про війну в Україні, і засуджуємо це невиправдане, нічим не спровоковане та незаконне вторгнення Росії», — заявили в компанії.

Ворог прагнув але не досяг: Росіяни планували оточити Харків - The Economist

вівторок, 21 травень 2024, 3:25

Початок наступальної операція перенесли на тиждень раніше. Хоча не факт, що до визначених планом 15-16 травня для такого роду удару у росіян все було б готове. Росіяни під час травневого наступу планували частково оточити Харків . Росіяни планували ча...

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...