"Відправляли на штурм, як м'ясо": В Єкатеринбурзі з'явилися рекламні щити з цитатами мобілізованих (відео)

На рекламному щиті в Єкатеринбурзі (Росія) з'явилися тексти про те, що мобілізованих відправляли на штурм, як м'ясо. В адміністрації міста пояснили те, що стався "злам". Про це йдеться на відео одного з телеграм-каналів, передають Патріоти України.

За повідомленням джерела, на рекламний щит виводилися цитати військовослужбовців, а також їхніх дружин та матерів.

У розповіді безпосереднього учасника боїв, йдеться про те, що групу мобілізованих, які "ще жодного разу не стріляли", кинули на штурм без прикриття. БТР військовослужбовців спалили, а підрозділ зазнав великих втрат.

В адміністрації Єкатеринбурга цей інцидент назвали зламом і повідомили, що таке трапилося одночасно у трьох містах Росії. А у Ростові, у торговому центрі "Горизонт", на екранах з'явилося зображення очільника Кремля Володимира Путіна та "критичне висловлювання" про війну Росії проти України. У пресслужбі ТЦ заявили про "атаку хакерів".

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...