"Відправили 1500 людей - лишилось 30": У "ДНР" у шоці через ситуацію на фронті (аудіо)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило цікаву розмову двох сепаратистів: жінка, ймовірно, живе на тимчасово окупованих територіях поблизу лінії розмежування; а чоловік – воює за бойовиків з Донецька. Вони поділилися вельми цікавими новинами з фронту, передають Патріоти України.

Загинули майже всі

Жінку дратує, що окупанти облаштували позиції поблизу її дому і ведуть активні обстріли. А потім одразу тікають. "Ці до****би неправильно роблять. Коли по нас починають бити, вони мають стріляти у відповідь. Але наші (бойовики – ред.) стоять і стріляють цілий день, потім розвернулися і втекли. А відповідь летить нам", – розповідає сепаратистка.

Жінка бачила позиції українських військових у Мар'їнці і стверджує, що там просто неможливо, що-небудь зробити. На всіх місцях встановлена значна кількість бетонних плит. Вони захищають від багатьох снарядів.

Ситуація з Мар'їнкою особливо роздратувала сепаратистку. Вона дізналася, що на штурм міста окупанти нагнали 1500 бойовиків. Атака була "настільки успішною", що лише 30 людей змогли взагалі повернутися. Усі решта – загинули.

Сепаратистка неймовірно зла на ватажка бойовиків Дениса Пушиліна. Він нібито відмовився від допомоги окупантів під час штурму Мар'їнки. "Розмовляла з кумою Аліною кілька днів тому. Відправили, бл**ь, 1500 людей. Повернулося 30 людей. Всі, з ким я там була знайома, їх вже немає. В Аліни чоловік без двох ніг залишився. А в них троє дітей", – зазначила сепаратистка.

Чоловікові теж не подобається ситуація, яка на фронті. Він скаржиться, що місцеві люди "ховаються" в Росії і не хочуть приїжджати воювати.

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...