Відправили до Кобзона: ЗСУ ліквідували росіян-операторів дронів на Покровському напрямку (відео)

Українські артилеристи показали роботу на Покровському напрямку фронту. Захисники атакували позиції операторів дронів російських окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram.

На відео зафіксована робота бійців 47 окремої механізованої бригади ЗСУ.

Воїни на Покровському напрямку атакували ворожий екіпаж безпілотних систем. Також українські захисники виявили та вдарили по складу з боєкомплектом росіян та двох автівках того ж екіпажу операторів дронів РФ.

Після влучних ударів позиції росіян були знищені, внаслідок ураження спалахнула пожежа.

Ситуація на Покровському напрямку

Покровськ залишається найгарячішою точкою фронту. На цьому напрямку протягом декількох місяців точаться важкі бої. Росіяни доходять до околиць міста. У зв'язку з цим жителів закликають терміново евакуюватися.

"Потім може бути пізно": Дипломат пояснив, чому Заходу важко протидіяти спецопераціям Росії

четвер, 12 вересень 2024, 0:20

Заходу необхідно активізувати протидію російській гібридній війні, знайти швидші й ефективніші методи. Тому що Кремль діє активно, нахабно й цинічно, використовуючи будь-яку можливість для досягнення своїх цілей, передають Патріоти України. У коментарі...

Британія дозволила Україні бити ракетами Storm Shadow вглиб Росії - The Guardian

четвер, 12 вересень 2024, 0:03

Британія дозволила бити Україні ракетами Storm Shadow по цілях углиб Росії. . Велика Британія ухвалила рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях на території Росії. Однак найближчим часом офіційно про це не оголошу...