Відправили до пекла свої: Спливли дані про "відмінусованого" під Бахмутом російського льотчика

У районі Бахмута у російських окупантів вкотре стався курйозний випадок. В результаті ймовірного "дружнього вогню" був збитий літак Су-25 ВКС РФ, передають Патріоти України.

Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє шпигуна". "02.10.2024, у районі н.п. Бахмут, ймовірно, в результаті дружнього вогню був збитий Су-25 ВКС РФ", – йдеться в повідомленні.

Літак належав військовій частині 75387, що базується в Приморсько-Ахтарську.

"Літак належав до 960-го штурмового авіаційного полку (в/ч 75387, Приморсько-Ахтарськ)", - додав автор каналу.

Пілот, підполковник Ігор Євгенович Гайворонський, загинув

Штурмовик Су-25 – це радянський і російський літак, створений для підтримки сухопутних військ. Він має міцне бронювання, яке захищає пілота та важливі системи від вогню та уламків. Су-25 може бути озброєний різними ракетами, як некерованими, так і керованими. Російські війська застосовували Су-25 у війнах у Чечні, Грузії, Сирії та Україні.

"Погода змінилася, тож стало важче працювати": У ЗСУ розповіли, що відбувається на Покровському напрямку

середа, 16 жовтень 2024, 23:39

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що росіяни намагаються обійти Покровськ із флангів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Покровський напрямок є одним із на...

"Послухайте, у мене були дуже добрі стосунки": Трамп назвав розмову з Путіним "розумним рішенням"

середа, 16 жовтень 2024, 23:04

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився повідомити, чи говорив він із російським диктатором Володимиром Путіним після звільнення з посади. Водночас він назвав "розумним рішенням" для Сполучених Штатів, якби така розмова відбулася, передають Пат...