Відправили до пекла: В Енергодарі підірвали так званого начальника охорони окупованої ЗАЕС

Вранці 4 жовтня 2024 року в Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець і колаборант Андрій Короткий, причетний до репресій українців на окупованій Запорізькій атомній електростанції, передають Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

В ГУР повідомили, що інцидент стався 4 жовтня близько 7:00 ранку, коли в Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував Короткий.

Після окупації ЗАЕС Короткий добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, надаючи їм списки працівників станції із персональними даними, вказавши на тих хто мав проукраїнські погляди. Він також брав участь у репресіях проти персоналу станції та воєнних злочинах проти мирних мешканців Енергодара.

"Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару.Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії Путіна "Єдіная Росія" очолював в Енергодарі так звану "раду депутатів".

Пєсков розповів, що Путін робитиме у свій день народження

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін у свій день народження зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Зазаначається, що лідери країни СНД приїдуть до Москви на саміт, як...

Операція проти Хезболли дуже злякала: Глава ФСБ боїться, що керівництво РФ можуть ліквідувати "у потрібний момент"

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:16

Після операції проти бойовиків Хезболли з дистанційним підривом їхніх гаджетів представники кремлівського режиму почали перейматися, що хтось може скористатися такими ж методами і для їхньої ліквідації. Відповідні побоювання на засіданні Ради керівникі...