Відправили до пекла: ЗСУ збили вертоліт ворога з 17 окупантами на борту

Українські воїни деякий час тому ліквідували ворожий вертоліт з 17 окупантами на борту. Усі загарбники, що летіли "готувати винищувачі до польотів", загинули, передають Патріоти України.

Серед ліквідованих загарбників – російський капітан Олександр Алєксандров. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

"За бортом було мінус 17... Ні, знову наплутав. На борту було 17 і всі мінус. Капитан Олександр Алєксандров + 16 орків офіційно денацифіковані та демілітаризовані. Слава Нації. Смерть ворогам", – написав Штефан.

Цей епізод відбувся ще навесні, про нього розповідали самі російські загарбники у забороненій мережі "Вконтакте"."Із сумом повідомляю про загибель нашого брата Алєксандрова Саши. Він загинув, виконуючи свій військовий обов'язок в Україні. Сашко служив у званні капітана на аеродромі. Винищувачі готували до польотів. Під час перекидання летіли на кількох гелікоптерах, у гелікоптер, у якому летів Саша, влучила ракета. Усі 17 людей загинули", – писав російський окупант, не уточнюючи, який "військовий обов'язок" у військовослужбовців РФ взагалі може бути на території чужої держави та відколи це серед загарбників з'явилися люди.

Прикметно, що у цьому ж дописі справжній носій "русского міра" на ім'я Баїр просить у інших росіян скинутися на похорони "героя". У "процвітаючій" Росії, вочевидь, грошей для цього не знайшлося.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...