"Відправили на смерть": Росіяни поскаржилися, що їх "кинули" на гроші за копання окопів під Бєлгородом

У Бєлгородській області РФ мобілізованих солдатів і навіть бюджетників залучили до копання окопів. За це росіянам обіцяли заплатити, але багатьом усю суму так і не віддали, годуючи обіцянками, передають Патріоти України.

Тепер на сторінці місцевого губернатора В'ячеслава Гладкова у забороненій в Україні соціальній мережі шквал запитань про те, де гроші й чому бюджетників відправляють до прикордонних районів (зокрема, Шебекіно). На це звернув увагу Telegram-канал Можем объяснить".

"Вони що жити не хочуть, на пряму смерть іти?" – запитав один із коментаторів, маючи на увазі чоловіків-співробітників "Белгородблагоустройство", яких у робочий час у примусовому порядку змушували облаштовувати укріплення.

"Ми риємо окопи, а нас кидають", – скаржився інший мешканець країни-агресора, якого залучили до роботи. Він не міг зрозуміти, чому гроші виділяються з бюджету, але до них вони не доходять.

Про невиплати зарплат за копання окопів у Бєлгородській області повідомлялося і наприкінці 2022 року. Тоді на пряму лінію з Гладковим додзвонився мешканець обласного центру й поскаржився, що його бригаду (яку зібрав якийсь Владислав) відправили до Старого Оскола, а потім до окупованого Луганська. Грошей працівники не отримали. Губернатор на це сказав, що їм потрібно було укладати контракт. Тепер працівникам він допомогти не може, треба подавати до суду.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...