"Відправили на забій": Окупант поскаржився на невдалий наступ на ЗСУ і розповів, як командування РФ списує смерті. Перехоплення

Військовий країни-агресора РФ розповів про невдалий наступ на позиції Збройних сил України. Під час бою окупантів обіцяли прикрити мінометами, танками та гранатометами, проте жодного пострілу так і не було. Про це стало відомо з телефонної розмови військового РФ, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України. Він заявив, що командири відправили російських солдатів на смерть, передають Патріоти України.

"У результаті жодного пострілу міномета. Вася почав координати скидати, а мінометники сказали: "ми міняємо позицію на іншу" і переїжджати стали. Танка теж не було. АГС – він "я відходжу", коли стрілянина почалася, і кинув АГС і втік", – поскаржився окупант.

Він додав, що командування, яке залишило загарбників без допомоги під час бою, не лише не покарають, але й навпаки нагородять.

Після того, як стало зрозуміло, що наступ не вдався, росіяни почали відступати. У цей момент їх за допомогою дрона вистежили українські захисники, після чого по противнику відразу ж прилетіла ракета. Частина з них загинула на місці, багатьох було поранено.

Військовий РФ також розповів про те, що окупанти самі помилково ліквідують своїх товаришів по службі, а командири потім списують ці втрати, виставляючи все так, ніби росіян убили ЗСУ. "Наші сапери чистили дорогу для танка, підірвали будинок, а там 15 людей відділення наших сиділо. Сім на смерть, вісім 300-х. Списали, ніби х**ли підірвали", – поділився загарбник.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...