Бог відмовив в оберезі на прощу до могилки попа-рашиста з кривавої секти Гундяєва: На Донбасі промо по-біблійному ліквідували друга Гіркіна

"Вони сліпці й поводирі сліпців. Та коли сліпий веде сліпого, то обидва впадуть до ями". Вiд Матвiя 15:14

На Донбасі ліквідували друга Гіркіна-Стрєлкова

Товариша російського терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, окупанта Сергія Алієва було вбито в результаті удару дронів у районі села Нікольське під час прощі до могили лжепророка РПЦ уродженця Росії Зосими (Сокура), котрий надихав "рускій мір" на те, що вилілось у криваву загарбницьку війну проти України, проти споконвічних канонів Православ'я на догоду імперських амбіцій "Третього Риму". Про це з посиланням на росЗМІ повідомив український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Товариш Стрєлкова-Гіркіна, "розсерджений патріот" Сергій Алієв вирішив з'їздити "до старця Зосими" в Нікольське і справді потрапив прямо до Зосими (хто не знає - це душевнохворий архімандрит УПЦ МП, який помер у 2002 році)", - написав журналіст.

Він зазначив, що у своєму останньому відео Алієв повідомив, що на дорозі в Нікольське працюють дрони, з 10 машин підбивають 10, і у нього погане передчуття. Казанський припустив, що Алієва могли знищити свої ж, бо він не соромився часто озвучувати незручну правду з фронту і відкрито говорив про реальні настрої жителів окупованих територій і неодноразово робив про це відео.

Український журналіст деталізував, що Алієв прямо говорив, що жителі окупованої частини Донбасу більше бояться російської артилеріії, тому що вона б'є куди попало і влучає по цивільних, на відміну від арти ЗСУ, яка завжди б'є влучно.

А щоб розуміти, що то за "людина Божа" була Зосіма, наведемо пару цитат, котрі російські ЗМІ йому приписують:

«Так что дух Руси могучий, непобедимый всегда!.. Медведь-то русский спит-спит, терпит-терпит, но уж как проснется, как в лапу мохнатую эту дубину возьмет, как раскрутится, то и вся масонская Европа полетит тогда от этой дубины настоящей, русской, святой».

«И сейчас, в наше время, колотня с Киева вся начинается — матери городов русских, с колыбели. И оттуда покатится эта колотня по всей земле Русской, не минует ни Россию, ничего, кругом будет беснование. Но Россия устоит, и там будет очень благодать большая, даже силы ада, антихриста не одолеют Русской Православной Церкви».

Україна може зірвати наступальні операції Росії, але є умова: Аналітики прояснили ситуацію

понеділок, 8 липень 2024, 9:57

Західні держави повинні дозволити українським військовим завдавати ударів західною зброєю по військових об'єктах на території Росії. Завдяки цьому можна буде зірвати масштабні наступальні операції ворога. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни...

Росія радо потирає руки: Орбан вже зустрівся з Сі Цзіньпіном та обговорив війну РФ проти України

понеділок, 8 липень 2024, 9:50

Прем′єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який прибув з несподіваним візитом до Пекіну, провів переговори з лідером КНР Сі Цзіньпіном, передають Патріоти України. "Китай є ключовою державою у створенні умов для миру в російсько-українській війні (повномас...