"Відправити до Красноярська, звідки приїхали ці хлопці": Мережа супермаркетів Mere в Україні працювати не буде, відкриті магазини - зачинять, - Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов під час брифінгу 17 вересня запевнив, що мережа супермаркетів Mere не працюватиме в Україні. Він заявив, що обговорював це питання з мерами міст, в яких ці супермаркети вже працюють. Данілов повідомив, що російська мережа супермаркетів Mere не працюватиме в Україні, зазначають Патріоти України.

«Будьте впевнені, ця мережа в Україні працювати не буде. Я звертався вже до мера міста Миколаєва, якщо я не помиляюся, щоб він розумів, що відбувається. Я хотів би його відправити туди в Красноярськ, звідки приїхали ці хлопці (засновники російської мережі Світлофор і мережі Mere — ред.), Щоб він спробував там відкрити мережу українських магазинів «, — зазначив Данілов.

Секретар РНБО додав, що вважає ситуацію, що склалася, ганьбою. Він додав, що це питання також розглядалося на засіданні РНБО.

«Ми розуміємо, як ми будемо на це реагувати. Ми розуміємо, що ми будемо в цьому випадку робити», — заявив Данілов.

Також він додав, що«певна кількість» співробітників мережі Mere приїхали з Російської Федерації.

Нагадаємо, що в інтерв'ю Радіо Свобода 11 вересня Данілов назвав фейк інформацію про відновлення роботи в Україні російської мережі супермаркетів Mere.

Уже після заяви Данілова журналісти знайшли працюють супермаркети мережі в Павлограді, Нікополі та Білій Церкві.

Про плани російської мережі супермаркетів Mere відкрити в Україні 40 магазинів стало відомо в середині червня. Тоді ж повідомлялося, що мережа планує відновити роботу свого магазину в Миколаєві.

На той момент в РНБО виключили таку можливість і пообіцяли«здійснювати заходи» щодо міської влади, які будуть віддавати преференції російському бізнесу.

Також Данилов називав плани з відкриття в Україні супермаркетів мережі Mere операцією російських спецслужб.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...