Відправив бійців на смерть і отримав звання "героя": У Росії плачуться, що їх командир "утилізує" війська Путіна

У Росії скаржаться на командира Олексія Ксенофонтова, відомого під позивним "Тигр". Він займається "утилізацією" військ кремлівського диктатора, за що отримав звання "героя", передають Патріоти України.

Про це повідомляють російські Telegram-канали. Родичі загиблих і зниклих безвісти російських солдатів звинувачують його в безжальному відправленні своїх підлеглих на смерть і безвідповідальному ставленні до життя окупантів.

9 березня командир 25-ї бригади Ксенофонтов у стані алкогольного сп'яніння наказав своїм підлеглим йти на смертельний штурм. Це рішення було ухвалене через його поганий настрій, і наслідком стала загибель кількох окупантів.

Незважаючи на ці обставини, Ксенофонтов у квітні був нагороджений званням "героя Росії". Ця інформація викликала хвилю обурення серед родичів загиблих і зниклих безвісти солдатів, які служили під його командуванням. Вони звинувачують командира в безжальному ставленні до життя підлеглих і пишуть гнівні коментарі, запитуючи, чому їхні чоловіки були відправлені на смерть, чому не відбулася евакуація тіл і де знаходяться їхні близькі. Багато з них бажають Ксенофонтову болісної смерті.

Нагадаємо, російські окупанти, які опинилися в українському полоні, поділилися своїми враженнями про те, як тут до них ставляться. Їхні слова розкривають кардинальну різницю між умовами, в яких вони перебували під час служби в російській армії, та тим, що вони побачили в українському полоні.

"Ми не інформували дуже багато інституцій в нашій державі": Зеленський розповів, чи попереджав Байдена про Курську операцію

четвер, 5 вересень 2024, 14:02

Президент України Володимир Зеленський сказав, що не інформував адміністрацію президента США Джо Байдена про плани розпочати операцію в Курській області Росії. Про це глава держави повідомив у інтерв’ю NBC News, передають Патріоти України. Зеленський з...

Відправив бійців на смерть і отримав звання "героя": У Росії плачуться, що їх командир "утилізує" війська Путіна

четвер, 5 вересень 2024, 12:00

У Росії скаржаться на командира Олексія Ксенофонтова, відомого під позивним "Тигр". Він займається "утилізацією" військ кремлівського диктатора, за що отримав звання "героя", передають Патріоти України. Про це повідомляють російські Telegram-канали. Ро...