"Відпущенці Яшин, Кара-Мурза й Пивоваров, які навіть дістали можливість "звучати", - Путіну нічим не загрожують. У всіх сенсах слова - виграв кремлівський упир", - Невзоров

"У Бонні відбулася пресконференція російських новомучеників: Яшина, Кара-Мурзи й Пивоварова. Усе відбулося чудово: прекрасні, відважні люди, співчутлива зала, дуже ніжна преса", - пише у своєму блозі Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Не підкачав і стіл із мікрофонами. Його полірування бездоганне. З перших слів стало зрозуміло, що всі троє зберегли недоторканною свою разючу сліпоту й наївність. Майже до смерті покусані божевільною Росією – вони вірять у те, що її сказ – безглузда випадковість. Новомученики вірять у якусь уявну "вільну й щасливу Росію". У те, що "РФ – це європейська країна".

А Путін – випадкове непорозуміння. Наслідок того, що просто, "ліхтариками недосвітили", та й "кульки на протестах були дрібнуваті". Тобто презентували традиційний набір тієї самої політичної маніловщини й ахінеї, об яку реальність давно витерла свої криваві ноги.

Про Україну й війну практично нічого виразного так і не прозвучало. Яшин розпинався в любові до "батьківщини". Кара-Мурза нарікав на рідкість "відвідування православної церкви" у в'язниці. В еміграції 99,999% таких ось "добрих росіян". Прозріти вони не здатні. Моторошну правду про те, чим насправді є Росія, ніколи вони не приймуть.

Тому свіжозвільнені новомученики легко впишуться в ту декоративну тусовку, яку називають закордонною "опозицією". Треба сказати, Путін не помилився. Відпущенці, які навіть дістали можливість "звучати", – йому нічим не загрожують. В усіх сенсах слова – виграв кремлівський упир. Окрім того, цей "обмін" надихнув усіх кілерів, отруйників і вбивць, яким належить виконувати його мерзенні забаганки поза межами РФ".

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...