Відпустка скінчилась: Зеленський терміново повертається в Україну через катастрофу українського літака в Ірані

Президент України Володимир Зеленський відреагував на катастрофу українського літака в Тегерані (Іран). Про це повідомляють в офіційному Telegram-каналі Офісу президента, передають Патріоти України.

"Президент України Володимир Зеленський через катастрофу літака МАУ в Тегерані терміново перервав поїздку в Омані і повертається до Києва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 січня в місті Тегеран через технічні проблем відразу після зльоту розбився "Боїнг 737", що належить авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України". Також авіалайнер загорівся після падіння. Глава Тегеранського центру невідкладної допомоги заявив, що тіла загиблих буде важко впізнати через високу ступінь пошкоджень.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...