Відразу після рішення про танки: Російські хакери атакували урядові сайти Німеччини

Російські хакери атакували низку німецьких урядових веб-сайтів. Це,ймовірно, сталося у відповідь на рішення Німеччини про постачання танків в Україну, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Tagesschauт з посиланням на дані Федерального відомства з інформаційної безпеки (BSI), зафіксовано розподілені DDoS-атаки. Від них постраждали сайти федерального уряду та аеропорту Гамбурга.

"Деякі веб-сайти наразі недоступні", - повідомляє агентство, додавши, що немає жодних ознак прямого впливу на відповідні служби.

Танки Leopard для України: що відомо

Увечері, 24 січня, канцлер Німеччини Олаф Шольц після багатомісячних дискусій з союзниками затвердив поставку Україні танків Leopard. Також Берлін дозволив реекспорт вітчизняної важкої броні й іншим європейським країнам.

За словами міністра оборони ФРН, відправка першої партії Leopard в Україну очікується не менше ніж за три місяці.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...