Відразу почали "телефонувати, кому треба": У ресторанах "впіймали" чиновників без COVID-сертифікатів (фото)

У Чернівцях правоохоронці склали адміністративні протоколи на два ресторани у центрі міста, в яких обідали місцеві чиновники. Посадовці відмовилися показати сертифікати про вакцинацію від Covid-19 на вимогу представників мобільних груп. Про це повідомила заступниця начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Анжела Косован у Facebook, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що у ресторані "Незабаром" голова Чернівецької районної ради Руслан Домніцак відмовився пред'явити правоохоронцям ковід сертифікат для підтвердження законного перебування на території закладу.

"Як виявилось, що сертифікату немає та вакцинуватись вони навіть не збираються. Але разом з тим, пан Домніцак переписав прізвище поліціянта та почав телефонувати "кому треба", щоб закрити перевірку", – повідомила Косован.

Також у ресторані "Панські Гуральні" представники мобільної групи зафіксували відмову директора департаменту урбаністики та архітектури міськради Андрія Тимофійчука пред'явити ковід-сертифікат. "На заклади на місці були складені протокол про адміністративне правопорушення", – повідомила Косован.

АЕС стануть безпечнішими: Британія будує перший в Європі завод з виробництва ядерного палива нового покоління

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:22

Британія інвестує понад 250 млн дол у будівництво першого в Європі заводу з виробництва високопробного низькозбагаченого урану (HALEU). Про це пише Reuters. Зазначається, що новий тип палива буде необхідний для живлення наступного покоління ядерних ене...

У ворога підвищена утилізація артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 10 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 10.05.24 орієнтовно склали: