"Відрубати повинну голову", мстиво кепкуючи: Все ще голова комітету ВР з зовнішньої політики Яременко вирішив повчити етиці посла Ірану

Посол Ірану в Україні має вшанувати жертв аварії літака МАУ в Тегерані і попросити вибачення у родин загиблих на кожному телеканалі України. Про це заявив народний депутат фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, котрий незважаючи на оголошену відставку через "аморалку" все ще перебуває у кріслі голови Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики, зазначають Патріоти України.

"Вчора посол Ірану в Україні на одному з телеканалів не знайшов кращого заняття, ніж емоційно аналізувати мої пости у ФБ.

Сподіваюся, що сьогодні шановний колега сходить у всі телеканали України, щоб вшанувати жертв і попросити вибачення у родин загиблих українців.

А то якось негарно виходить: визнаємо ненавмисне вбивство українців у заявах для західних ЗМІ, а не в діалозі з Україною.

Одним словом, якщо послу Ірану потрібні інші поради, як краще і ефективніше провести час в Україні, готовий йому допомогти. Можу і постами у ФБ", - написав у фейсбуці пристрастний та запальний нардеп.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...