Відступили не просто так: Стало відомо, яку загрозу окупанти залишили під мостом у Балаклії

Стали відомі подробиці замінування моста при в’їзді в Балаклію. Раніше голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що вибухотехніки виявили там 400 кг тротилу, передають Патріоти України.

Як розповіли ТСН.ua в Нацполіції, вибухівка була прикріплена до опор цього моста. Загроза була знешкоджена вибухотехніками Нацполіції. Своєю чергою, військовий експерт Петро Черник повідомив нам про руйнівну силу такої кількості вибухівки.

“Звичайний патрон до автомата Калашнікова – це півтора грама вибухівки, осколочна граната – це 60 грамів, протипіхотна міна – у межах 400 грамів, протитанкова міна, яка розриває гусеницю та катки – від 5 до 7 кг. Артилерійський важкий снаряд може містити у межах 10 кг вибухівки, ракета “Точка У” – це 460 кг вибухівки, “Кінжал”, яким вдарили по гідроспорудах - у межах 500 кг вибухівки. Тобто 400 кг – це дуже багато”, - повідомив нам Петро Черник.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...