Відсвяткували повернення російської делегації до ПАРЕ? "Гібриди" Путіна збили на Донбасі безпілотник ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ повідомляє про втрату БПЛА далекого радіусу дії на непідконтрольній українському уряду території Донецької області поблизу лінії зіткнення. Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на основі інформації, що надійшла станом на 28 червня, зазначають Патріоти України.

"Увечері 27 червня, пролітаючи в районі н. п. Заїченко (непідконтрольний уряду, 93 км на південь від Донецька), безпілотний літальний апарат (БПЛА) СММ дальнього радіусу дії почав швидко втрачати потужність і висоту (після того, як температура двигуна літального апарату досягла критично високого значення)", - сказано у звіті СММ.

Під час спроби здійснити контрольоване приземлення БПЛА за межами житлових районів о 23:22 команда СММ втратила зв'язок із літальним апаратом.

На думку фахівців СММ, БПЛА зник незабаром після 23:22 у районі на південь від н. п. Верхньошироківське, приблизно за 2 км на схід від лінії зіткнення. У місії додали, що наразі робити висновки про причини інциденту рано. СММ вживає заходів для встановлення місця перебування свого БПЛА.

Віддав життя за Україну: У бою загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, який зупинився за крок від медалі на Олімпіаді

понеділок, 6 травень 2024, 18:30

У боях із російськими окупантами загинув учасник Олімпійських ігор та дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко. На своє останнє завдання 30-річний захисник вирушив у ніч із 5-го на 6 травня, передають Патріоти України. "З великим...

Посудина водотоннажністю у 32 т і вартістю $3 млн: В ГУР уточнили, як дрон Magura V5 наздогнав та потопив високошвидкісний "Мангуст" ЧФ ВМС РФ (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 18:15

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що російський швидкісний катер проєкту 12150 Мангуст, знищений українськими силами в бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму (селище Чорноморське...