Відсидів за згвалтування: Бутусов розповів подробиці справи "слуги-педофіла"

За словами журналіста, формального порушення в діях народного депутата Іванісова немає.

Роман Іванісов. Фото: соцмережі.

Судимість нардепа від "Слуги народу" Романа Іванісова, звинуваченого в згвалтуванні неповнолітньої, погашена. Про це в Facebook заявив журналіст Юрій Бутусов, запевнивши, що опублікована раніше інформація нібито дійсно є достовірною, передають Патріоти України.

"Не знятої або непогашеної судимості не має. Це правда. Але самого факту засудження за згвалтування Іванісов не спростував. Тому що це теж правда", – заявив він. За словами Бутусова, формального порушення в діях народного депутата Іванісова немає, оскільки "дозволяється в законному порядку зняти або погасити судимість".

"Закон вважає, що при певних обставинах з людини необхідно знімати судимість, щоб повертати громадянина до повноцінного суспільного життя, і не обтяжувати його вантажем минулого, якщо він не порушує закон", – написав Бутусов.

"Крім того, треба розуміти, що перебування Іванісова в одній з найжорсткіших донецьких зон за статтею за згвалтування в 96-му році напевно було незабутнім життєвим випробуванням для нинішнього народного депутата", – додав журналіст.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...