Відвертий геноцид громадян України: Усі райони Маріуполя перебувають під шквалом російської реактивної артилерії (фото, відео)

У Маріуполі на ранок 1 березня через обстріли не було електрики й опалення. Російські окупанти прориваються у Маріуполь по всім напрямкам. Обстріли не припиняються. Російські військові навмисно руйнують об'єкти критичної та комунальної інфраструктури: один із ударів вони завдали по комунальному підприємству "Комунальник", поставивши під загрозу міське господарство, що забезпечує життєдіяльність міста. Про це повідомив у Facebook начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив відео з місця подій, передають Патріоти України.

За його даними, через обстріл Маріуполя поранено 21 людину. Число загиблих поки невідомо.

"Маріуполь - під шквалом російської реактивної артилерії. Окупанти наносять удари по всім районам міста. Обстріли не припиняються… За оперативною інформацію, вже відомо про 21 пораненого. Скільки загиблих, наразі невідомо", - повідомив Кириленко.


Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....