Відвертий реванш не пройшов би. 2019-го його одягнули у клоунський ковпак, - Портников

"Не думаю, що треба дивуватися тому, що відбувається навколо музею Революції гідності і розслідуванню справи про так званий "державний переворот", - пише публіцист Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Уже 2019 року доводилося пояснювати, що ми маємо справу із класичною спробою реваншу. Практично такою ж спробою, як 2010 року, після першого Майдану. І тільки тому, що такий відвертий реванш тепер би не пройшов завдяки російській агресії, новий реванш просто одягнули у клоунський ковпак. І це було видно неозброєним оком.

Той, хто за це голосував, а тепер виправдовує свої рішення нерозумінням ситуації, хай не думає, що це пояснює його дії. Адже нерозуміння наслідків своїх вчинків не виправдовує тих, хто ці вчинки здійснює".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...