Відвідав "весілля": Відомий російський актор заявився в окупований Маріуполь

Російський актор Єгор Бероєв, який підтримує путінську агресію і повномасштабну війну РФ проти України, стверджує, що він відвідав тимчасово окупований Маріуполь. Росіянин заявився в місто, яке практично повністю зруйнували окупанти, зазначають Патріоти України.

Путініст заявив, що в Маріуполі він відвідав "весілля". Бероєв показався на одній з вулиць. Однак чи дійсно він був саме в Маріуполі - невідомо. Актора супроводжували камери, все, що відбувається, знімалося.

За словами Бероєва, його запросили на одруження. Він зустрівся з парою і цинічно побажав їм щасливого життя. Після цього путініст поділився своїми враженнями, а росЗМІ підхопили його слова.

Актор заявив, що він захоплюється жителями Маріуполя. За словами Бероєва, в місті "триває життя", а люди "радіють простим речам". РосЗМІ також у всіх деталях описали вбрання "молодят". Пропагандистські видання стверджують, що вони виглядали "скромно, але ошатно".

Це не перша поїздка путініста в тимчасово окуповані Росією міста України. Раніше він їздив до Донецька і заявляв, що там нібито потрапив під обстріл, але "дивом" не постраждав. Бероєв стверджує, що він знімає фільм про міста, які тимчасово захопили окупанти.

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...