Відвідував готель і заїжджав до ресторану: У Києві друга глави МВС спіймали на порушенні карантину (відео)

Ігор Котвіцький заявив, що вже рік не обіймає ніякої посади, а своє приватне життя він не коментує.

Ігор Котвіцький. Фото: РБК.

У розпал карантину колишній народний депутат Ігор Котвіцький, якого називають близьким другом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, відвідував готель і заїжджав до ресторану. Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми", передають Патріоти України.

Знімальна група тричі спостерігала, як Ігор Котвіцький знаходиться в 5-зірковому готелі Hyatt. Зокрема, тут він зустрічався з народним депутатом і членом комітету ВР з питань бюджету Валерієм Лунченком.

При цьому відразу з готелю машини, якими користуються Котвіцький і Лунченко, попрямували в урядовий квартал і звернули в бутик Sanahunt, де розташований також ресторан Sanahunt Lounge.

Лунченко в коментарі журналістам підтвердив, що зустрічався з Котвіцьким, однак стверджував, що в ресторан не заходив, а в готелі коротко поспілкувався з ним в холі. В Hyatt спростували проведення ділових зустрічей в готелі, проте зазначили, що "постійні гості" можуть заселитися в готельний номер і приймати не більш ніж одного гостя, про якого попередили заздалегідь.

Крім того, Котвіцький під час карантину також регулярно відвідував МВС. "Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і Ігоря Котвіцького пов'язують давні ділові стосунки. Вони обидва родом з Харкова і обидва були співзасновниками низки спільних підприємств", - підкреслюють журналісти.

У коментарі з приводу своїх зустрічей Ігор Котвіцький зазначив, що вже рік не обіймає ніякої посади, а своє приватне життя він не коментує.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...