Відвоювались! Підняли білий прапор і склали зброю: Група окупантів здалася в полон ЗСУ. (відео)

Українські воїни завдали удару по позиції російських окупантів десь на фронтах в Україні. Після цього загарбники підняли щось, схоже на білий прапор, що використовується як сигнал готовності здатися у полон, передають Патріоти України.

Момент потрапив на відео, яке опублікував колишній волонтер, а нині народний депутат від "Слуги народу" Юрій Мисягін. На кадрах видно не менше чотирьох-п'яти російських загарбників, які вочевидь постраждали внаслідок удару.

"Після обстрілу окупанти підняли білий прапор та здалися в полон", – запевнив Мисягін.На оприлюднених ним кадрах видно, як українські військові завдають ударів по позиції російських окупантів. З місця прильоту, де, схоже, розташовувалась якась подоба бліндажу, вибираються кілька загарбників, вони переповзають у заглиблення неподалік.

У якийсь момент один з окупантів розгортає щось біле, що може означати готовність загарбників здатися у полон. Через деякий час він повторює маніпуляцію.

Водночас Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, яке теж опублікувало це відео, про здачу росіян у полон не згадує. "ЗСУ влаштували невеликий феєрверк для к*цапів, але їм чомусь не сподобалось", – прокоментували ролик у СтратКомі.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...