"Выйди отсюда, разбойник!": Зеленський вигнав чиновника із зустрічі в Борисполі (відео)

Інцидент стався в Бориспільській міськраді після представлення нового голови Київської ОДА Бно-Айріяна.

Під час заходу Годунок постійно щось вигукував з місця. Фото: скріншот з відео.

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Київської області змусив секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка залишити захід. Інцидент стався у приміщенні Бориспільської міської ради після представлення нового голови Київської облдержадміністрації Михайла Бно-Айріяна та під час обговорення проблем бориспільської лікарні, передають Патріоти України.

Під час заходу Годунок постійно щось вигукував з місця, на що відреагував президент. Спочатку Зеленський дав йому можливість виступити на зустрічі і поділитися своїм баченням вирішення проблем з функціонуванням лікарні.

Після цього Зеленський сказав: "Коли дуже багато кричать, я завжди прошу знайти в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить. Мені майже 42 роки, і я на своєму віці бачив багато людей. Я тут прочитав в газеті. Чи це правда, чи ні? Ви - член "Батьківщини", секретар Бориспільської міської ради, раніше засуджений за ч.3 ст. 142 КПК України (розбій, поєднаний зі спричиненням тяжких тілесних ушкоджень". Ярославе Миколайовичу, це Ви?". Годунок відповів: "Так".

Після цього Зеленський змусив його вийти з приміщення, де проходила зустріч. "Вийди звідси! Розбійник ти! Погано чуєш? Вийдіть, будь ласка, будете на райадміністрації сидіти кричати". На це секретар Бориспільської міської ради заявив, що працює не в районній адміністрації. А Зеленський відповів: "Мені все одно, де ти (працюєш – ред.)… Англійською: Exit (Вихід – ред.). Ідіть, ідіть. Та йди вже, Господи! Чуєте чи ні?».

Годунок на це заявив: "Ви ж сказали, що всі є президентом". А Зеленський у відповідь: "Ти точно не президент, бо в президента немає криміналу… Іди гуляй". Після того, як Годунок залишив приміщення, зустріч продовжилась. Слово взяв заступник міністра охорони здоров’я.

Джерело: 112 Україна

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...