"Вєлічію" взуття не треба: У Росії поскаржилися на різке подорожчання валянків

У Росії валянки подорожчали більше ніж на 16%. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на дані державної системи маркування "Чесний знак", передають Патріоти України.

Порівнюючи з квітнем, валянки у РФ в середньому подорожчали на 16,5% (до 1200 рублів), кеди - на 50% (до 2900 рублів), а сандалі - на 20% (до 2100 рублів).

Водночас керівниця товарної групи Центру розвитку перспективних технологій РФ Варвара Михайлова зазначила, що у травні попит на взуття впав на 3%. Як написали у Lenta.ru, ситуація з кедами та сандалями говорить про те, що в країні-агресорці стали надавати перевагу дорожчому взуттю.

Експеримент виправдав себе: Український дрон-дракон вперше підсмажив російський танк

субота, 5 жовтень 2024, 6:58

Українські війська вперше застосували термітний безпілотник "Дракон" для знищення російського танка, йдеться у звіті 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Батальйон безпілотників бригади, відомий як "Злі сапсани", засто...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...