"Війна - центральна тема у свідомості Путіна": Експосол дав невтішний прогноз щодо війни в Україні

За словами дипломата, війна - центральна тема у свідомості Путіна, він "сповнений рішучості виграти її". Як передає Sky News, колишній посол Великої Британії в Росії Тоні Брентон зазначив, що президент РФ Володимир Путін і його оточення впевнені, що на війні в Україні "справи йдуть у правильному напрямку", передають Патріоти України.

За його словами, передбачається, що ця "війна на виснаження триватиме, можливо, ще кілька років": "По суті, ми застрягли в проксі-війні в Україні".

"Війна - центральна тема у свідомості Путіна. Він уже втратив інтерес до більшості аспектів управління, але він дуже відданий війні та сповнений рішучості виграти її. Він зможе зробити це тільки в тому випадку, якщо зможе зберегти хоча б враження від російської громадської підтримки (на виборах)", - вважає Брентон.

Він додав, що "це не вибори" у звичному розумінні: "Це підтвердження національної підтримки Путіна, і цифри говорять про те, що російська влада досягне успіху в досягненні цієї мети". Водночас, як зазначив експосол, опитування громадської думки в РФ припускають, що Путін має 80% підтримки, але "це мовчазна згода, а не ентузіазм з приводу того, що Путін задумав".

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...