"Війна чи ні, але він прорахувався": The Economist випустив "знакову" обкладинку з Путіним у куті (фото)

Авторитетний британський журнал The Economist випустив обкладинку із президентом РФ Володимиром Путіним. Господар Кремля стоїть у червоній кімнаті з пензликом у руці, причому один кут з контуром карти України не зафарбований, передають Патріоти України.

"Погана робота Путіна. Війна чи ні, він прорахувався", – говорить заголовок The Economist. Видання зазначає, що незалежно від того, чи вторгнеться він в Україну, чи відступить, Путін завдав шкоди Росії.

Як йдеться в публікації, 14 лютого Путін погодився з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим про те, що, незважаючи на попередження Заходу про неминуче вторгнення в Україну, дипломатія має продовжуватися. На день пізніше Міністерство оборони Росії заявило, що деякі з приблизно 180 000 військовослужбовців, дислокованих на кордоні з Україною, мають бути виведені до казарм після завершення військових навчань.

"Чиновники і ринки зітхнули з полегшенням. На жаль, розвідка з відкритих джерел невдовзі показала, що, хоча деякі підрозділи відійшли, багато інших готувалися до бою. З відвертістю, яка збила Путіна з пантелику, багато співробітників західних служб безпеки звинуватили його в брехні, подвоївши свої попередження про російське вторгнення, що насувається", – пише журнал. Тепер, навіть якщо російські війська відступлять, ця криза ще не закінчиться.

"І що б не сталося, війна чи не війна, Путін завдав шкоди своїй країні, створивши цю ситуацію", – вважає редакція видання.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...