Війна до останнього росіянина? Пропагандистка Симоньян розхвалила смерть "за правильну справу" і заявила, що готова захищати Росію (відео)

Кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян похвалила смерть громадян РФ на війні проти України. Вона заявила, що смерть для росіян неминуча, тому краще померти "за правильну та важливу" справу, ніж від хвороби, передають Патріоти України.

Про це Симоньян заявила в ефірі програми "Життя та доля" Бориса Корчевнікова на пропагандистському каналі "Росія-1". На її думку, померти навіть на 30 років раніше – не страшно, особливо з погляду Всесвіту.

"Смерть неминуча, смерть чекає на нас усіх. І зовсім не факт, що краще померти немічною людиною від якоїсь важкої, довгої і жахливої хвороби, ніж ось так, ще й за правильну і важливу справу", – заявила російська пропагандистка.

Вона додала, що вмирати було б прикро, якби смерті можна було уникнути, але шансів на це немає. "Різниця в 10, 20, 30 років – у принципі невелика. З погляду Всесвіту – взагалі невелика. Я, слава Богу, трьох дітей уже народила, чогось, чого хотіла, в житті досягла, дасть Господь ще повоювати, позахищати свою країну, я буду вдячна і рада", – заявила Симоньян.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...