Війна йде технологічна: Найманець Путіна розповів про побоювання окупантів на Донбасі

За словами Андрія Морозова, літо на Донбасі саме по собі, з 2015-го року, - сезон гарантованих військових загострень.

У "Воєнторзі" росіян немає зброї, як в ЗСУ? Фото: соцмережі.

Російський найманець Андрій Морозов, який воює на Донбасі, розповів про зброю військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомляють ЗМІ окупованого Луганська, передають Патріоти України.

За його словами, в Луганську і на донецькому напрямку зараз напружена ситуація - йде високотехнологічна війна. Також він зазначив, що українські військові мають зброю з дорогих доступних комплектуючих. Одною з них є новітні українські ПТУРи "Стугна-П", керовані по лазерному променю, з дальністю до 5 км.

Як підкреслив бойовик, артилерія України набирається досвіду. А піхотою і розвідкою ЗСУ, за його словами, постійно "промацують" різні напрямки, готуючи дані для швидких і рішучих "стрибків" з уже зайнятих українськими солдатами висот і інших зручних позицій на нові, які ЗСУ хочуть відбити у російських окупантів.

Також бойовик з Росії зазначив, що українські військові танки та іншу бронетехніку намагаються не тільки тримати в справності і бойовій готовності, а й максимально перевести на закритий зв'язок, різко збільшивши таким чином контрольоване "плече" своїх можливих маневрених операцій.

За словами Морозова, літо на Донбасі саме по собі, з 2015-го року, - сезон гарантованих військових загострень. "Після початку видачі російських паспортів, в будь-який момент можуть початися далекосяжні неприємності", - констатував бойовик РФ.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...