Війна іншого характеру: Росіяни атакують у Бахмуті групами по 5-6 людей, намагаючись вступити в стрілецькі бої

Командир окремої бригади Сил Територіальної оборони ЗСУ полковник Дмитро Заворотнюк повідомив, що росіяни почали використовувати нову тактику в Бахмуті. Про це повідомляє Military Media Center, передають Патріоти України.

"У Бахмуті ми зіткнулися з війною дещо іншого характеру, ніж бачили раніше", – заявив Заворотнюк. Він зазначив, що російські окупанти атакують малими групами по 5−6 осіб, намагаючись вступити в стрілецькі бої.

"Ми відповідаємо тим же, і тут ключовим є саме рівень бойової підготовки, злагодженість підрозділу та мотивація особового складу", — повідомив Заворотнюк.

18 квітня командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що українські сили завдають росіянам значних втрат і відчутно гальмують їхні наступальні дії під Бахмутом.

За його словами, Бахмутський напрямок залишається епіцентром бойових дій. Окупанти зосереджують тут найбільші свої зусилля, не полишаючи мету взяти місто під контроль «будь-якою ціною».

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 7 травня

вівторок, 7 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.05.24 орієнтовно склали:

Російські гелікоптери з мисливців перетворились на здобич: На морські дрони ГУР Magura встановили зенітні ракети (фотофакти)

вівторок, 7 травень 2024, 7:57

Росіяни стверджують, що їхній Ми-8, котрий відзняв модернізований морський дрон, зміг уйти від ракетного удару. Якщо навіть так, він не зміг перешкодити успішній атаці на судно ЧФ ВМС РФ. На кадрах з російських ЗМІ видно, що морський безпілотник Magura...