"Війна між Коломойським і Зеленським буде, але пізніше", - політолог Фесенко

На думку політолога, серйозного протистояння між олігархом і президентом зараз немає.
Коломойський скоро схоче провчити Зеленського? Ілюстрація: Главком.

Погроза олігарха Ігоря Коломойського перетворитися на «ляльковода, господаря Зеленського, людину, що будує апокаліптичні плани» - це поки не оголошення війни президенту України. Однак розставання глави держави з представником великого бізнесу неминуче. Про це в коментарі ЗМІ заявив політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

На його думку, Коломойський, намагаючись налякати Захід можливою зміною геополітичної орієнтації України, щоб США, ЄС і міжнародні фінансові інститути пом'якшили свою позицію про потенційне повернення «ПриватБанку», залишиться на самоті.
«Будемо реалістами - команда Володимира Зеленського не поділяє позицію Коломойського. Він лише показує всю свою цинічну сутність. Це людина без цінностей», - сказав Фесенко.
Втім, вважає політолог, і серйозного протистояння між олігархом і президентом зараз немає. «Ні, війни поки немає. Але шантаж на адресу президента періодично може проявлятися. Так чи інакше, я думаю, що для Зеленського Коломойський, чим далі, тим більше буде ставати гемороєм, серйозною проблемою. І чим більше буде таких заяв, тим вірогіднішим стане розставання між Коломойським і Зеленським», - резюмував він.
Джерело: InfoResist

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...