Війна не стала на заваді: Держслужбовці вивезли за кордон 5 млн доларів готівки, яку отримали незаконно

Попри війну з Росією в Україні фіксують факти незаконного збагачення службовців. НАЗК повідомило про вивезення за межі України публічними службовцями незаконно отриманої готівки, передають Патріоти України.

Розпочато 3 кримінальні провадження

У пресслужбі Національного агентства з питань запобігання корупції розповіли, що зафіксували вивезення службовцями готівки, яку ті отримали незаконним шляхом, на суму майже 5 мільйонів доларів.

Окрім того, за результатами моніторингу було виявлено факти переміщення через державний кордон ще 100 тисяч євро. Повідомляється про те, що службовці та члени їх сімей вивезли готівку, однак не мали законних джерел одержання відповідних активів.

У НАЗК заявили, що передали до правоохоронних органів відповідні матеріали, після чого було розпочато 3 кримінальні провадження.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...