"Війна показує": Буданов оцінив, скільки ще триватиме наступ РФ

Через півтора-два місяці наступ РФ в Україні має завершитися. Він й так затягнувся. Про це заявив глава ГУР Кирило Буданов, передають Патріоти України.

"За півтора-два місяці основний напір (армії РФ, - ред) має завершитися, бо й так наступ затягнувся. Практика 10-річної війни показує, що наступальний потенціал будь-яка сторона понад два місяці не витягує", - сказав він.

Буданов зазначив, наступальні операції РФ наближаються до трьох місяців, тому далі буде деякий спад. "Але ми знаємо, що після спаду і невеликого затишшя будуть нові спроби ворога наступати. І ми до цього готуємося. Тому все залежить більше від нас самих - які будуть наші дії. Чи ми просто будемо сидіти й чекати, пройде чотири-п’ять місяців, і все знову повториться, чи будемо діяти на випередження", - додав глава ГУР.

Ідеальний поан: Путін боїться, що його ліквідують повітряною атакою, як лідерів ХАМАС, - експерти

середа, 7 серпень 2024, 17:44

Російський диктатор Володимир Путін серйозно побоюється, що його ліквідують за допомогою повітряного удару. Про це в коментарі "Фокусу" заявив генерал-майор, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун, передають Патріоти України. На думку аналітика, від...

Повертаємо своє? Суджа у Курській області була столицею України

середа, 7 серпень 2024, 17:24

А хочете цікавої інформації на другий день визволення Курської області? Так от, Суджа з 29 листопада по 27 грудня 1918 року була столицею Радянської України, передають Патріоти України. Як пише "Вікіпедія", Суджа була заснована у XVII столітті як сотен...