"Війна прийде і до твоєї хати": Хакери зламали російський сервіс із телеканалами та залишили попередження (відео)

Українські хакери зламали російський сервіс для перегляду телеканалів Pager TV. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат України від "Слуги народу" та заступник голови комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко, інформують Патріоти України.

Pager TV — це платформа, яка дозволяє дивитися російські телеканали у додатках для Apple TV та iOS (операційна система Apple для iPhone та інших пристроїв). Її використовують десятки тисяч російських користувачів, яким кіберактивісти вирішили нагадати про війну в Україні, спричинену вторгненням ЗС РФ.

Відео демонструє, що хакери змінили плейлисти сервісу на смартфоні, і замість трансляції обраних користувачем каналів демонструються ролики про те, що війна незабаром прийде в Росію. "Війна все ближче" і "Війна прийде і до твоєї хати", — кажуть написи в ролику. Автори показали вибухи та пожежі, які вже траплялися на українській території, а також кадри з полоненими солдатами ЗС РФ, загиблими людьми та руйнуваннями, спричиненими бойовими діями.

"Тлумачу. Хто не зрозумів, це зламали телевізійну платформу з російськими телевізійними каналами, і залили туди цей відео ряд. Я думаю, росіяни, які не зрозуміли відразу, про що це, і добряче трухонули на горщику", — прокоментував Олександр Федієнко.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...