"Війна тут, а розбитим виглядає моє місто в РФ": Якут заявив, що у захваті від окупованого Донецька (відео)

Російський окупант з Якутська, який приїхав на Донбас воювати проти України, здивувався, як виглядають нормальні міста. За його словами, незважаючи на війну в Україні, розбитим виглядає саме його місто в РФ. Більше того, загарбник видав, що від побаченого в Україні шоковані багато росіян, передають Патріоти України.

Окупант заявив, що те, що він побачив в Україні, навіть неможливо зустріти у російських містах. Загарбник розповів, що після вторгнення до чужої країни часто ходив і просто розглядав міста.

"У центральній частині Росії такого і не зустрінеш. До речі, це і багато росіян скажуть, я в травні тут жив, якраз зустрічав росіян, іноземців ... І всі як одні говорили: дивно! І навіть я скажу: дивно, війна начебто тут, але розбитим виглядає місто моє", – заявив окупант.

Варто зазначити, що невеликий екскурс Якутком за допомогою сервісу Google "Перегляд вулиць" красномовно підтверджує слова здивованого окупанта. У місті з населенням близько 350 тисяч людей на багатьох вулицях відсутній асфальт, а напіврозвалені дерев'яні будинки, ймовірно, стоять ще з позаминулого століття.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...